Autamme parantamaan yrityksenne kyberturvallisuustasoa

FINCSC-sertifikaatti yrityksesi kyperturvallisuustason osoittamiseksi.

FINCSC-sertifikaatti on kilpailutekijä ja kirjallinen osoitus kyberturvallisuuden huomioon ottamisesta liiketoiminnassasi. Saatu mittaustulos ohjeistaa parhaiden tietoturvakäytäntöjen valinnassa sekä toimii jatkotoimien ja -kehittämisen mahdollistajana.

Mikä on FINCSC-kyberturvallisuusarviointi?

FINCSC on menetelmä organisaation kyberturvallisuustason mittaamiseen ja sen osoittamiseen. Menetelmä koostuu sertifiointia hakevan yrityksen suorittamasta itsearvioinnista sekä akkreditoidun arviointilaitoksen itsearvioinnille toteuttamasta katselmoinnista.

Hyödyt sertifioinnista ja kenelle se on tarkoitettu?

FINCSC soveltuu kustannuksiltaan ja käytettävyydeltään kaikenkokoisille organisaatioille toimialasta riippumatta. Sillä osoitetaan organisaation kykyä huolehtia tietoturvasta ja tietosuojasta sekä taata toimivat ja luotettavat palvelut asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Järjestelmän avulla organisaatiot mittaavat kyberturvallisuustasoaan arvioiden varautumistasoaan tämän päivän kyberuhkia vastaan.

Tarjoamme ratkaisut kyberturvallisuuden kehittämiseksi

Tunnemme yrityksiin kohdistuvat uhkat ja pystymme rakentamaan tietoturvaprosessit kustannustehokkaiksi ja samalla turvallisiksi. Tarvittaessa otamme vastuullemme yrityksen koko tietoturvan hallinnan sekä hallintajärjestelmien, sääntöjen ja ohjeistusten toteutuksen.

Kokonaisvaltainen lähestymistapamme tietoturvaan antaa IT-osastoille tehokkaan keskitetyn kontrollin liiketoimintasovellusten ja -tiedon hallintaan, käyttöön ja isännöintiin. Edistyneet valvontatyökalumme tarjoavat täyden näkyvyyden yrityksesi IT-infrastruktuuriin. Havaitsemme uhkat, väärät määritykset ja suorituskyvyn ongelmat, jotta voit vastata niihin nopeasti ja välttää keskeytykset toiminnassa.

Mistä aloitan?

Altivo Oy:n henkilökunta on koulutettu sertifioimaan FINCSC -järjestelmää. Itsearvioinin jälkeen voimme tehdä laajempaa arviointia Yrityksesi kyvystä käsitellä tietoturvaa- ja kyberturvallisuutta tai miten vastata EU-tietosuojan tuomiin haasteisiin. Toteutamme tarkastuksia yksittäisinä toimeksiantoina tai otamme vastuun koko yrityksen tietoturvan sisäisestä tarkastuksesta.

FINCSC- sertifioinnin hinta on 350€ (ALV 0%).

Hakulomake sertifiointiin

Kysy meiltä lisää...

Kerromme mielellämme kuinka voimme tehostaa liiketoimintaasi. Lähetä meille viestiä, niin olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.