Liikkuva työ

Tarjoamme liikkuvuutta tinkimättä tuottavuudesta tai turvallisuudesta

Toteutamme tuottavan työympäristön, olet sitten kotona, junassa tai asiakkaan luona. Tulevaisuuden tuloksellisuus tai työntekijät eivät tyydy eilisen ratkaisuihin. Autamme yritystäsi näkemään kokonaiskuvan ja ymmärtämään, miten työkulttuuria ja työprosesseja voidaan parantaa.

Hallittu mobiiliympäristö lisää etätyön tuottavuutta

Työympäristösi on käytettävissä ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Synkronoi tiedostoja missä tahansa, miltä tahansa laitteelta yhteistyön helpottamiseksi ja tuottavuuden tehostamiseksi.

Kustannukset, kehitys ja tietoturva täysin hallinnassa

Varmistamme, että sovellukset ja data ovat määräysten mukaisesti turvassa niiden sijainnista riippumatta. Ratkaisujemme avulla minimoit immateriaaliomaisuuden menetykset sekä suojaat tehokkaasti dataa, sovelluksia ja laitteita.

Tehokkuutta ja laiteriippumattomuutta

Yritykselläsi on vapaus valita. Me tarjoamme palvelut ja tuen laiteriippumattomasti niin Windows-, IOS- kuin Adroid-käyttöjärjestelmille ja tehokkaat mobiilitoiminnot, kuten mobiilihallinnan, tiedostosynkronoinnin ja -jaon sekä turvallisen etäpääsyn paikasta ja ajasta riippumatta.

Microsoft Office 365 - Valitse tietojesi tallennuspaikka – yrityksen tilat, pilvipalvelu tai hybridiratkaisu – vastataksesi oman organisaatiosi ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Microsoft Azure on moderni ja turvallinen palvelutuotantoalusta, sekä innovatiivisten ratkaisujen mahdollistaja.

Microsoft Intune – Suojaamme laitteita, automatisoimme asennuksia, olit sitten missä päin maailmaa tahansa saat organisaatiosi sovellukset käyttöösi 30 minuutissa.

Microsoft Dynamics 365 on joustava myynnin CRM palvelu, jonka ansiosta myyjät pääsevät keskittymään myymiseen sen sijasta että viettävät aikaa toimistolla raporttien parissa.

Kysy meiltä lisää...

Kerromme mielellämme kuinka voimme tehostaa liiketoimintaasi. Lähetä meille viestiä, niin olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.