Tietoturva

Hallitsemme riskejä valvomalla sovellusten ja datan käyttöä
kaikissa toimipisteissä, verkoissa ja laitteissa

Tarjoamme edistykselliset valvontatyökalut ja täyden näkyvyyden yrityksesi verkkoon, laitteistoihin, käyttäjiin ja dataan. Havaitsemme tehokkaasti uhkat, väärät määritykset ja suorituskyvyn ongelmat, ja vastaamme niihin nopeasti, jolloin voidaan välttää toiminnan keskeytykset. Toimimme strategisena kumppanina ja kokonaisvaltaisena palvelutoimittajana yrityksellesi.

Edistyksellistä tietoturvan valvontaa

Tietoturva vaatii uudenlaisen lähestymistavan, sillä työn tekemisen luonne on muuttunut. Laitteet ovat usein yrityksen ja yksilön yhteisomistuksessa, käyttäjät valitsevat pilvipalveluun perustuvia sovelluksia ja töitä tehdään ajasta ja paikasta riippumatta. Tarjoamme edistykselliset tietoturvan ratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Autamme strategisessa kehittämisessä

Paras keino parantaa tietoturvallisuutta on varautua tietoturvastrategian avulla pahimpaan ja luoda selkeät valmiudet toipua tietoturvaloukkauksista. Me toimimme läheisenä kumppanina prosessin jokaisessa vaiheessa. Tietoturvauhkiin vastataan laatimalla pätevä tietoturvapolitiikka, joka on muutakin kuin teknologiaa. Tietoturvan jatkuvaan kehittämiseen kuuluu myös käyttäjien osaamisen kehittämistä.

Kysy meiltä lisää...

Kerromme mielellämme kuinka voimme tehostaa liiketoimintaasi. Lähetä meille viestiä, niin olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.