Olemme kokonaisvaltainen IT-palveluntarjoaja ja liiketoiminnan kehityskumppani, joka pystyy innovoimaan,
sekä parantamaan pk-yritysten tuottavuutta ja kilpailukykyä digitalisoituvassa maailmassa 

Toimipisteet

LAPPEENRANTA

Kauppakatu 40D | 53100 Lappeenranta

HELSINKI

PIEKSÄMÄKI

Lampolahdenkatu 10 | 76100 Pieksämäki

TAMPERE

Postitorvenkatu 14 | 33840 Tampere

Visio, missio ja arvot

Meillä avoimuus yhdessä asiakastyytyväisyyden kanssa ovat virallisia arvojamme. Avoimuus tarkoittaa meille toiminnan läpinäkyvyyttä ja avoimuutta kommunikaatiossa, yhteistyössä, päätöksenteossa sekä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme huomioimisessa. Meille on tärkeää, että työyhteisön ilmapiiri ja käytännöt kannustavat henkilöstöä kehittymään työssään ja laajentamaan osaamistaan. Tämä tarkoittaa monitaitoisuutta, työn rikastamista sekä arvostavaa ja kannustavaa asennetta työyhteisössä.

Luottoluokitus

Altivo Oy on saavuttanut korkeimman AAA-luottoluokituksen myös vuodelle 2016. Luokituksen keskeisinä perusteina toimivat mm. yrityksen erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, positiiviset taustatiedot ja maksukäyttäytyminen. AAA-luottoluokituksen kriteerit täyttää ainoastaan 3,5 % suomalaisista yrityksistä.

Meille töihin

Toimintamme on vahvassa kasvussa. Jotta voimme myös tulevaisuudessa tarjota entistä laadukkaampaa ja odotukset ylittävää palvelua asiakkaillemme, haluamme sinun liittyvän joukkoomme!

veeam-silver-pro-logo-200x90

Kysy meiltä lisää...

Kerromme mielellämme kuinka voimme tehostaa liiketoimintaasi. Lähetä meille viestiä, niin olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat kiinnostavaa tietoa ja ajankohtaisia asiantuntija-aiheita suoraan sähköpostiisi.