Pilvipalvelut ja yritysdata

Pilvi-integraatio toimii merkittävänä kilpailutekijänä yrityksellesi. Mahdollisuus ostaa sovelluksia, suorituskykyä ja kapasiteettia tarpeen mukaan tekee liiketoiminnastasi huomattavasti joustavamman, ketterämmän, nopeamman ja kustannustehokkaamman. Me toimimme kumppaninasi ja autamme valitsemaan yrityksesi tarpeisiin vastaavat ratkaisut.

” Kaikkea ei voi, eikä kannata siirtää pilveen – hyödynnä asiantuntijoidemme ammattitaito oikean ratkaisukokonaisuuden suunnittelussa. “

Milloin on aika siirtyä pilveen?

Useimmissa yrityksissä ei ole parempaa aikaa siirtyä pilvipalveluiden piiriin kuin nyt. Autamme asiakkaitamme integroimaan yksityiset ja julkiset pilvipalvelut turvallisesti ja tehokkaasti yrityksen omiin sovellusympäristöihin.

” Toiminnan vaiheittainen siirtäminen pilveen on helpoin tapa hyödyntää pilvipalvelujen tarjoamat kasvu- ja kehitysmahdollisuudet – toimimme läheisenä kumppanina prosessin kaikissa vaiheissa. “

Yritysdata turvassa ja helposti hallittavissa

Tarjoamiemme pilvipalvelujen toimittajat jatkuvasti ylläpitävät ja kehittävät tietoturvaa, mikä varmistaa parhaan mahdollisen turvan yritysdatallesi. Microsoftin pilvipalvelut Microsoft Azure, Office 365, Dynamics CRM Online ja Intune käyttöehtoineen on auditoinnissa todettu ISO 27018 -standardin mukaisiksi.

Pilvipalvelut luotettavana alustana

Tarjoamme luotettavan alustan muun muassa seuraaville asiakkaittemme käyttämille palveluille:

Toiminnanohjaus: Nova, Rakennuttamistieto, Netbaron, Taku, Lemonsoft, DynamicHealth, Oleline, Microsoft Navision, Logica V10, Visma Software L7, Passeli+ Professional.

Dokumentinhallinta ja intranet: Microsoft SharePoint, M-Files, C9000, Winchill

Kysy meiltä lisää...

Kerromme mielellämme kuinka voimme tehostaa liiketoimintaasi. Lähetä meille viestiä, niin olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.